Paul Elstak ontvangt platina voor Rainbow in the sky

0
685
Paul Elstak
©Tim Boersma

Paul Elstak heeft vandaag een platina plaat ontvangen voor zijn single Rainbow in the Sky. De klassieker is, sinds de invoering van de digitale downloads, maar liefst 12 miljoen keer gestreamd. De teller staat nog lang niet stil, want het nummer is nog steeds één van de meest gestreamde tracks uit de jaren negentig. In oktober 1995 ontving Paul Elstak een gouden plaat vanwege de verkoop van CD-singles en platen. De uitreiking van de platina plaat valt samen met de aankondiging dat Paul Elstak een samenwerking aangaat met Klubbheads en Desree, resulterend in een nieuwe track.

Paul Elstak is zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23.00 uur, het stralende middelpunt van zijn eigen jubileumshow: 25 Years Rainbow in the Sky. In het avondvullende stadionconcert in Gelredome in Arnhem ontvangt hij onder meer 2 Brothers on the 4th Floor, Party Animals, Mental Theo, Jebroer, The Partysquad, Klubbheads en The Darkraver.  

Zoals gemeld heeft Paul Elstak in aanloop naar het concert in Gelredome ook de samenwerking met Klubbheads en Desree gezocht. Dit wordt onder meer zichtbaar tijdens de show in Gelredome. “Het is heerlijk om vooruit te kijken naar dat concert en ik merk dat er creatieve ideeën boven komen borrelen. Dat is al vanaf het moment dat ik de gastartiesten heb benaderd. De mannen van Klubbheads hebben in de jaren negentig veel van mijn radio-versies geproduceerd. Desree van 2 Brothers on the 4th Floor is natuurlijk een geweldige zangeres en het is leuk om na zoveel jaar eindelijk weer eens samen te werken. En omdat we in december allemaal naar Gelredome gaan, is nu het idee ontstaan om met dit ijzersterke productieteam weer een track te maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.