Als er iemand vele hits scoort de laatste tijd, dan is het Kygo! Met zijn tropische sound verlang je meteen terug naar de zomer, dit gecombineerd met dance geeft blijkbaar de succesformule voor zomerhits. Een ding is zeker, Kygo wil hits blijven scoren en is daarom ook ambitieus als het om samenwerkingen gaat. In een interview met RTL Entertainment vertelde de Noorse producent met wie hij nog meer samen wilde werken, en er kwam ook een Nederlandse naam voorbij.

Samenwerking tussen Kygo en Martin Garrix
‘I’ve been talking to Martin Garrix about making a song together for my new album… Hopefully we can make that happen!’

Met de vriendschap tussen Martin Garrix en Kygo zit het wel goed, vandaar dat de kans groot is dat er wel degelijk een samenwerking aan zit te komen. Hoewel beide producers in een ander genre actief zijn, is het zeker mogelijk dat de samenwerking doorgaat, we hebben ten slotte wel gekkere collabs gezien.

Andere artiesten
Naast Martin Garrix noemde Kygo ook andere artiesten waarmee hij wel eens samen zou willen werken. Een van deze artiesten is The Weeknd, misschien omdat zijn remix van Often van The Weeknd hem hielp op de kaart te zetten. Kygo wil ook wel richting de pop gaan, aangezien Ed Sheeran ook hoog op de lijstje qua collabs staat. Bekijk hieronder het complete interview:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.