James Blunt en Lost Frequencies hebben een muzikale samenwerking op touw gezet! De nieuwe plaat moet de absolute knaller van deze zomer worden, zo meldt muzieksite Billboard. 

Het muzikale werk van beide artiesten gaat de naam ‘Melody’ dragen. Blunt is recent bezig geweest met een nieuw album en had het werk al een tijdje klaar liggen. ‘Melody’ paste volgens de Britse zanger echter niet tussen de lijst met nummers die op de plaat kwamen te staan. Toch wil de 44-jarige muzikant het nummer uitbrengen, omdat hij ‘Melody’ een fantastisch nummer vindt.

Lost Frequencies
Felix de Laet, zoals Lost Frequencies voor de officiële burgerlijke stand door het leven gaat, benaderde James Blunt al eerder voor een samenwerking. “Ik ben altijd fan geweest van James Blunt”, stelt de Tomorrowland-ambassadeur. Blunt, die onder meer bekend werd van de hitsingle ‘You’re Beautiful’, was echter nog druk bezig in de studio voor een samenwerking met Robin Schulz. Nu doet zich dus de kans voor om alsnog een gezamelijk werk op de markt te brengen. ‘Melody’ ligt op 27 april in de schappen van de winkels.

Magie
Blunt en Lost Frequencies blijken nogal fan van elkaar te zijn. Blunt stelt: “toen Lost Frequencies liet weten interesse te hebben in een samenwerking, was ik verrukt.” De Britse hitmachine beschouwt de Belgische DJ als een vakman: “Hij heeft het refrein onder handen genomen, gooide zijn magie eroverheen en heeft er een fantastisch zomernummer van gemaakt.” Dit schept dus hoge verwachtingen! Mogelijk wordt het een melodische zomer vol klanken van Blunt en Lost Frequencies. Vanaf volgende week weten we hoe ‘fantastisch’ het nummer is. Nog even wachten dus…

Bron: Billboard

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.