Jaap Reesema (Jake Reese) strikt opkomend talent FAULHABER voor zomerse release op The Bearded Man: ‘Savannah’

0
417
Armada Music
©Armada Music

Het is tegenwoordig een hele klus om als ontpoppend artiest een voet tussen de deur te krijgen, maar FAULHABER heeft het voor elkaar gekregen. Het jonge Nederlandse talent wist niemand minder dan Jake Reese (Jaap Reesema) te strikken voor ‘Savannah’ en bracht vandaag deze zomerse debuutrelease uit op The Bearded Man, een van de labels van de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.

Luister naar FAULHABER feat. Jake Reese – Savannah

Als muzikaal equivalent van warme zonnestralen, witte stranden en zachte golven geeft ‘Savannah’ direct een onweerstaanbaar zomergevoel. De solide beats, de opslepende vocalen van Jake Reese en de herkenbare melodie (gesampled van Sash!’s ‘Ecuador’) zorgen ervoor dat fans slecht een druk op de play-knop verwijderd zijn van een prachtige, zonovergoten zomer.

FAULHABER is geboren en getogen in Oldenzaal en geldt als een van de grote talenten van de Nederlandse dancemuziekscene. Op zestienjarige leeftijd was hij al ieder weekend in een scala van lokale clubs achter de draaitafels te vinden, waarna hij binnen de kortste keren de grenzen overstak en zijn carrière in een stroomversnelling zag belanden. Nu trapt FAULHABER het gaspedaal flink in om die lijn door te trekken en daar zal zijn nieuwe single met Jake Reese ongetwijfeld flink aan bijdragen.

Jake Reese (of Jaap Reesema) is een van de meest gewilde vocalisten in de huidige dancemuziekscene. De Nederlandse songwriter en zanger werkte in de afgelopen jaren samen met een hoop grote namen (van Dash Berlin, David Guetta en Hardwell tot KSHMR, Lost Frequencies, Lucas & Steve en Sam Feldt), waarmee hij tientallen miljoenen streams op Spotify en een hoop internationale erkenning wist te vergaren. Zijn briljante hooks staan ook in ‘Savannah’ weer centraal en dat is precies waarom Jake Reese vandaag te dag te boeken staat als een van de meest gewaardeerde vocalisten van de dancemuziekindustrie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.