Ãme (live), Nic Fanciulli, Steve Lawler, Art Department en Paco Osuna zijn slechts enkele van de grote kanonnen op de affiche van de allereerste editie van elrow Town Antwerp op zaterdag 30 juni 2018.

Zet je schrap voor wat ongetwijfeld – letterlijk – het felste feestje van het jaar wordt. Een ode aan speelsheid, uitzinnigheid en de beste muziek die de wereld momenteel te bieden heeft. elrow Town Antwerp zal een diepe indruk nalaten op een stad die al jaren een bijzondere relatie heeft met electronica, maar de passie zal er na 30 juni alleen maar intenser op worden. Van een indrukwekkende lijst DJ’s die zorgvuldig gekozen werden om de magie tot stand te brengen, maken we hier een kleine selectie van namen om alvast naar uit te kijken.

Nog een reden om elrow Town Antwerp niet te willen missen: het Duitse duo Âme (live). Hun dynamische sets tarten al sinds 2001 de verwachtingen van menig clubgangers. Als producer staat Nic Fanciulli – geen onbekende in het Antwerpse nachtleven – bekend om zijn indrukwekkend repertoire bestaande uit succesvolle solo-tracks. Zijn langverwachte debuutalbum, ‘My Heart’, kwam uit in 2017.

Ondanks zijn gigantisch internationaal succes behoudt elrow zijn Spaanse ziel. Toen bezielers Cruz en Juan Arnau waanzin op de dansvloer introduceerden, besloten ze ook om het concept levendig te houden door een aantal Spaanse DJ’s deel te laten uitmaken van ‘la familia’. Vaste familieleden Toni Varga, De La Swing en George Privatti zullen hun magie met ons delen op 30 juni, maar je zal ook kennismaken met de ongelooflijke Paco Osuna en de onuitputtelijke drive waarmee hij al meer dan 20 jaar aan de top staat.

Met een line-up die een beroep doet op het ruime muzikale spectrum van house en techno, dankt elrow een deel van zijn dynamische reputatie aan een combinatie van nieuw talent en gerenommeerde artiesten. Marcel Fengler op eenzelfde affiche met Andrea Oliva en Richy Ahmed? Dat kan perfect! En uiteraard zijn de Belgische Maxim Lany, Neon b2b L Bossa en de kerels van Raw Disctrict ook van de partij. Een festijn is immers pas compleet als er ook een lokaal delicatesse op het menu staat.

OVER ELROW TOWN ANTWERP:
elrow Town Antwerp is een samenwerking tussen Elrow, Atmosphere Architects (de organisatie achter WECANDANCE, Laundry Day, Fire is Gold ) en de Hasseltse nachtclub Labyrinth. De line-up van het festival zal uit een 20-tal verschillende internationale dj’s bestaan die gaan spelen op verschillende podia.

OVER ELROW:
elrow is een bekroond experimenteel concept in evenementen en feestjes bedacht door Cruz en Juan Arnau Lasierra in 2010, zesde generatie entertainment ondernemers die ook verantwoordelijk zijn voor het Monegros Festival en de legendarische Club Florida 135 in Fraga, Spanje. Vanuit hun hoofdkwartier in Barcelona, verovert elrow momenteel de wereld met een verrassende kijk op feesten waarbij uitvoerige producties, interactieve performances en knotsgekke verschijningen worden gekoppeld aan de beste elektronische muziek. elrow is hierdoor wereldwijd dé absolute referentie geworden wat betreft op feesten die de bezoekers in een theatrale beleving onderdompelen, en steeds in een mum van tijd uitverkocht zijn. Het elrow ‘universum’ omvat ondertussen 16 concepten als ‘Rowlympics’, een eigenzinnige interpretatie van de Olympische Spelen, een Braziliaans jungle carnaval thema, ‘Sambodromo de Brasil’, en een flagship thema ‘Singermorning’.

Praktisch:

elrow Town Antwerp: zaterdag 30 juni 2018
Dagticket in voorverkoop: 55 euro
Locatie: Middenvijver, Blancefloerlaan, Linkeroever, Antwerpen

Social media:

FB: elrowofficial
IG: elrowofficial

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.